2024-11-27 615 views
旺角真係好多嘢食揀,但係我朋友強烈推介呢一間高質嘅丼飯,真心好有驚喜喎! 我哋兩個一人嗌咗一碗丼,我自己就嗌咗呢個日式牛舌溫泉蛋丼,好大碗,我一個人都食唔晒,最重要係食物質素真係好高質👍 個牛舌好腍,一碗當飯仲要係鋪滿晒滿滿嘅牛舌,呢個性價比真係極高! 再配埋溫泉蛋,好流心! 蛋漿同豉油撈埋一齊食,再配埋軟熟嘅牛舌,呢一餐真係好滿足! ❤️最驚喜嘅係佢哋係有埋甜品㗎,我哋就揀咗開心果糊,佢嘅擺枱好靚仔,有一個福字既瓦壺裝住,好中式好靚,上面仲鋪滿晒開心果碎,好味! 高質又啱晒打卡👍同埋佢哋個門面好靚,裝修得好好好,簡約得黎隔了好高,坐得好舒服,服務又細心👏 呢間真係值得一讚! 👍

呢間真係值得一讚! 👍