2024-11-29 360 views
《朋友都大贊好食嘅火鍋店|鍋霸》鍋霸開幕五年啦,呢幾年都有同唔同朋友食過🫶🏻適逢周年優惠,佢哋推出咗全新時間吃到飽火鍋,平時食兩個鐘已經好足夠,再加多$40就可以無限時,仲有惠顧指定套餐送手切安格斯牛肉‼️-我哋叫咗極尚牛頸脊套餐💯💯等個湯滾嘅時候送上Shake shake鹽酥雞做小食,肉類、海鮮、湯底、配料都好靚🫣-入秋補補身,揀咗兩個藥膳湯底,沙茶牛肉同竹笙各有風味,藥膳唔會好苦,反而甜甜地帶出火鍋料嘅鮮味👍🏻👍🏻-牛頸脊油花均勻,入口嫩滑仲好重牛肉味,沙白無沙鮮甜,最愛墨魚仔同魚片,海鮮就算任食都好新鮮靚料,另外仲有多款丸同餃,都係特別款式。呢度性價比高,坐得舒服,呢個冬天一定要多多幫襯‼️
《朋友都大贊好食嘅火鍋店|鍋霸》

我哋叫咗極尚牛頸脊套餐💯💯

2024-11-23
$238 (Dinner)