2021-10-22
酒吧細細有大大個個屏幕手工啤menu列曬不同資料,型!花多眼亂店員友善可以為我地介紹💁🏻♀️---🔸Tap 10 - Peanut Riot $98花生味既酒都係第一次見!好奇之下店員斟左淡黎試,試完決定要返杯😆因為佢聞落真係有勁香花生味,加少少cream cream地,冇果味岩曬我😂飲落味冇咁出,亦都易入口,nice~-🔸Tap 16 - Oude Kriek Boon $108紅色的,車厘子發酵,中意勁酸既人就岩你試下喇🍇-🔸Tap 3 - Tayberry Sour $108試左啖,冇Tap 16咁酸,其他冇印象-🔸經典炸粗薯條配自家製日式芥末蛋黃醬 $58炸得唔錯,又有薯條又有薯角,開心share😋-🔸愛的青口 $148特選lovecraft手工啤酒煮智利藍青口,清甜好味🤤-🔸踢屁股雞翼 $72秘製脆炸雞翼配蜜糖芥末汁,大大隻juicy香脆好味呀,食食下發現似m記麥樂雞點醬既味🤣---{連加一,happy hr 酒9折,三人共 $620)🍽️ The Madhouse Taproom(旺角)#happyhour #sis酒吧 #sis旺角 #旺角美食 #旺角黃店 #si
---
🔸Tap 10 - Peanut Riot $98
紅色的,車厘子發酵,中意勁酸既人就岩你試下喇🍇
🔸Tap 3 - Tayberry Sour $108
試左啖,冇Tap 16咁酸,其他冇印象
🔸經典炸粗薯條配自家製日式芥末蛋黃醬 $58
炸得唔錯,又有薯條又有薯角,開心share😋
🔸愛的青口 $148
特選lovecraft手工啤酒煮智利藍青口,清甜好味🤤
🔸踢屁股雞翼 $72
---
{連加一,happy hr 酒9折,三人共 $620)
🍽️ The Madhouse Taproom(旺角)
#happyhour #sis酒吧 #sis旺角 #旺角美食 #旺角黃店 #sis黃店 #旺角酒吧
#hkfood #hkfoodie #eat #food #dessert #美食 #香港美食 #相機食先 #香港 #平民美食 #sisterfoodcourt