同男朋友去旺角嘅HeSheEat西式咖啡店,一齊慶祝生日🎁真係開心到爆!有一系列誘人嘅美食,仲有舒適嘅環境同一流嘅服務👍🥰食物🤤🤤🤤🤤🤤環境🏮🏮🏮🏮🏮服務👍👍👍👍👍我哋點咗松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅㗎😍🥑🦀。望落去就超惹味嘅蟹肉牛油果,再配埋番茄莎莎,你會發現原來西式嘅下午茶都可以咁有東方風味🤤。接著出場嘅就係佢哋嘅HeSheEat All Day Breakfast🥐🍳🍅。有德國鮮肉腸同意大利煙腩肉,原來西式嘅下午茶連早餐都包埋咗!然後配上煎完嘅蘑菇🍄,焗香糖薯仔🍠黎一嚐,實在係太正啦,非常適合任何生日派對🎉再嚟就輪到喺我哋眼前開花嘅朱古力Oreo純牛乳刨冰㗎🍫🍪🥛。冰涼一口,好似人間雪花咁,瞬間令人驚喜四溢🥳!朱古力粉紅色嘅封面,與之搭配嘅柔和Oreo味,非常引人入勝 😍。細節嘅地方,HeSheEat都唔會放過喎!慢煮嘅蕃茄🍅味道醇厚,味道均勻,真真實實好有家嘅感覺😊。刨冰🍨好似天界嘅雪花咁,每一粒冰粒都好似鑽石般閃閃發亮💎,讓人好想繼續品嚐。HeSheEat真係超級適合慶祝生日🎂。無論係食物,定係環境,甚至係服務,都可以做到最好👍。下次你若果諗住去邊度慶祝生日,咁就親身去He

食物🤤🤤🤤🤤🤤
環境🏮🏮🏮🏮🏮
服務👍👍👍👍👍

HeSheEat真係超級適合慶祝生日🎂。無論係食物,定係環境,甚至係服務,都可以做到最好👍。下次你若果諗住去邊度慶祝生日,咁就親身去HeSheEat體驗下佢哋嘅出色服務同精緻料理啦!💕🎉