2019-12-30 27 views
朋友今日特登約我黎旺角朗豪坊頂樓試呢間Burger,好彩早黎,我地入座左10分鐘就已經排緊隊。我地叫左2個漢堡🍔餐,餐內包左汽水+薯條+酸青瓜。🔅藍芝士牛肉漢堡餐麵包烤過熱辣辣,外脆內軟,牛肉牛咪濃郁但又不失軟嫩,吾係一般好粗糙的漢堡,配上超級邪惡的藍芝士,每一啖麵係罪疚感與幸福感的爭扎,另外漢堡上有煎香左的脆脆煙肉同埋炸洋蔥圈,口感同滋味同好豐富。🔅德州燒烤牛肉漢堡餐麵包麵係炸過,所以外脆內軟。牛肉漢堡與上面形容一樣,重點在於燒烤醬同芥茉醬又係將牛肉昇華的朋友,香濃的燒烤醬同微辣的芥茉醬將濃濃的牛肉味再倍升,超正。🔅水牛城炸雞翼及棒棒雞炸得香脆的雞翼同雞鎚配上辣汁,越食越想食,食吾停口,必叫。😋味道:7/10🙃回頭:7/10💰消費:$150(每人)

🔅藍芝士牛肉漢堡餐

🔅德州燒烤牛肉漢堡餐

🔅水牛城炸雞翼及棒棒雞
炸得香脆的雞翼同雞鎚配上辣汁,越食越想食,食吾停口,必叫。

😋味道:7/10
🙃回頭:7/10
💰消費:$150(每人)
2019-12-19
$150 (Dinner)
  • 德州燒烤牛肉漢堡
  • 藍芝士牛肉漢堡