2024-12-11 535 views
開始要入冬季嘅衫喇,行完街之後最啱就係喺旺角道搵好嘢食,見到通菜街呢度新開咗間正野,環境裝修門面得好靚,吸引到我! 😆話明餃子店,梗係要試吓餃子啦,我就點咗呢個火焰明太子芝士粟米餃 $48 有六隻,好大粒!煎得好香口,每一粒上面都鋪油明太子醬,入面亦都係好足餡,有好多粟米同豬肉,配埋美太子醬食,好食呀! 另外仲嗌咗個小食同埋甜品,揀咗呢個燒茄子$36,好大條,大過我隻手掌呀🤣 上面仲鋪滿晒芝麻,蒜蓉同埋蔥,好香,又夠晒熱辣辣! 另外再試埋佢哋嘅甜品,開心果糊 $42, 面頭好多開心果碎,開心果糊亦都係唔會偏死甜,好似感覺食多多都唔會肥😆 正呢間小店整體都幾高質,推介俾大家❤️
呢間小店整體都幾高質,推介俾大家❤️