2021-07-02 59 views
朋友今日放假約我食飯,我提議想試吓Ocio, 因為每次經過都想去這間有文青feel的Cafe!今次同店員講想坐獨一無二的角落位!😍今日叫左兩個set lunch, 同朋友分享一起吃,可以試到唔同口味呀!😊首先來的是Ocio全日早餐(Hkd98)有雞扒、腸仔、炒蛋、窩夫、沙律、蕃茄、Parma Ham, 茄汁豆和薯條,材料十分豐富!第二就係香煎盲曹魚伴海鮮鮮茄汁意粉(Hkd78), 熱辣辣,好好味!魚煎得香脆,有兩塊!可以同朋友一人一塊,意粉也十分彈牙!餐湯是磨菇湯,都幾香濃,磨菇份量ok,唔希!午餐包一個Hkd33或以下的飲品,我點了熱咖啡,朋友點了桃茶!我們還加Hkd19每人點了一件甜品,藍莓芝士蛋糕和朱古力咖啡蛋糕,十分好吃!總括來說,食物、環境、服務ok, 可以encore!😍

Ocio全日早餐
香煎盲曹伴海鮮鮮茄汁意粉
磨菇湯
芝士蛋糕
2021-07-02
$110 (Lunch)
Ocio全日早餐
香煎盲曹伴海鮮鮮茄汁意粉