2008-01-19 27 views
(18/1/07)朋友無意中發現此店,試了星期六日才供應的任食串燒,正!不特只,環境一流,說到要推介大家,。今晚和朋友食set dinner。三文魚拼大蝦天使麵、紐西蘭西冷配蒜茸白菌汁、原隻菠蘿焗海鮮飯。另試埋串燒:燒魷魚,雞串,「串燒」果真是招牌喎!沙律,得D生菜,自己淋/撈汁,毫無特色。蒜茸法包,餐湯:忌廉湯,很奶,放幾片白菌,唔得。牛尾湯,及蕃茄湯,兩者都杰杰o地,濃郁/鮮味得很!天使麵,芝味得來有香料味,極正!大蝦都好大隻好出色!西冷七成熟,就煎過龍了,鞋左,無肉汁可言。兩碟的那兜汁,味道特別,這裡o既汁做得不錯,串燒裡也感覺到。焗海鮮飯,賣相很驚喜,分別有三隻中蝦&大蜆鋪面,飯還有清香的鳳梨味,真係第一次食到,真有菠蘿味o既菠蘿飯呀!甜品:香桃慕思,杏仁慕思杯,及Tiramisu。香桃慕思清香不造作;杏仁慕思,嘩!嘩!嘩!杏味超重之餘,還有杏仁渣,簡直好似去左仙境咁enjoy呀!Tirmisu就很迅色喇,無咖啡味,質地好似食布甸咁,所以唔洗諗有酒味喇。只係好少o既缺點,唔會影響再來o既決定。
另試埋串燒:燒魷魚,雞串,「串燒」果真是招牌喎!
只係好少o既缺點,唔會影響再來o既決定。