2024-04-10
相約嚟到灣仔嘅春宵火鍋店😍,店內氣派非凡,擺設完全唔遜色五星級飯店,舒適嘅座位,寬敞嘅空間,佈局細緻,有一種高級嘅感覺。食物👍👍👍👍👍環境🥂🥂🥂🥂🥂服務👋👋👋👋👋皮蛋芫荽湯底嚟咗先,湯底濃厚又清甜,皮蛋滑溜,與芫荽的香氣完美結合,以此為基礎打開火鍋嘅大門,真無適從呀!🤤海鮮拼盤🦐鍋已經喺火上滾得嘩啦啦,鮑魚口感溜溜,花枝片彈牙,蝦仁清甜,惹人愛不攏手🙌。食材新鮮,令人回味無窮。尤其係當你食四人份以上嘅時候,會免費再加一隻西澳龍蝦🦞味道一流🥇,又大又肥,太幸福了!A級安格斯牛小排🥩,肉質嫰滑味美,下鍋一滾,咬落口去就已經溶喺口裡,美食體驗簡直100分🎯椒麻椰菜木耳豬肉餃,一口咬落去爆滿餡料感覺好滿足。配埋椒麻醬汁,味道絕佳👌椒香味重紐西蘭羊肉片🐏,布滿瑩亮嘅油花,滑嫩無比,配合湯底,滋味濃郁,口感再上一個境界。👍👍👍再嚟就係手撕雞🐔,皮脆肉嫩,低溫烹調嘅雞,保持咗雞肉嘅最佳狀態,令人滿口大讚👏。食完,我哋覺得超滿足,春宵火鍋店將火鍋推向了新的高度😋😋
食物👍👍👍👍👍環境🥂🥂🥂🥂🥂服務👋👋👋👋👋
食完,我哋覺得超滿足,春宵火鍋店將火鍋推向了新的高度😋😋