今日第一次黎到呢個商場 要係附近既學校度考會考口試..但又未夠時間所以就隨即找間餐廳諗住食個下午茶飲杯熱奶茶啦!係出面望落去間野都好大下..貿然行到入去..沒人招呼 自己找了個兩人的卡位坐下而座位就在廚房出野食的吧台隔離.. 有塊玻璃同屏風仔隔住少少咁啦!坐低左好快就有個阿姨落幫我落單了..落單後坐低睇下餐牌咁啦無幾耐點了的熱奶茶黎到, 只有杯同個匙仔, 冇糖..看了調味架也沒有就叫阿姨過來了..佢黎到咩都冇講就拉開台隔離既櫃統.咁我就拎d糖咁其實我第一次黎唔知有得自己拎都冇咩姐 好啦時間一直過我一直在等我的西多士..等左好耐..期間見到既野其實真係令我好唔滿意..有個年輕既戴黑框眼鏡既waitress不斷大聲叫囂(係吧台附近有d位係得我坐呢個位先見到),另外有個男waiter個口不斷的郁我相信是在偷食廚房比既野吧..咁都算啦..佢地不斷傾計同玩..又哄到好埋咁個女仔真係好大聲係度笑同玩..我睇左咁耐其實會覺得好煩憂。等左好耐..我終於見到我點的西多出現在吧台,但係等左好耐..都冇侍應去拎黎比我..有一刻我好想行埋去自己拎囉..終於有第二個女侍應行埋去, 佢係度加糖漿, 但佢加加下又用
今日第一次黎到呢個商場 要係附近既學校度考會考口試..
但又未夠時間所以就隨即找間餐廳諗住食個下午茶飲杯熱奶茶啦!
坐低左好快就有個阿姨落幫我落單了..落單後坐低睇下餐牌咁啦
咁其實我第一次黎唔知有得自己拎都冇咩姐

好啦時間一直過我一直在等我的西多士..等左好耐..
個女仔真係好大聲係度笑同玩..我睇左咁耐其實會覺得好煩憂。
都冇侍應去拎黎比我..有一刻我好想行埋去自己拎囉..

終於有第二個女侍應行埋去, 佢係度加糖漿, 但佢加加下又用布抹..
佢個身遮住左佢手上既野所以我睇唔清..之後無啦啦頭先提過既男侍應又埋左去
之後佢地好似意識到要呢份西多既我望住佢地..整左好耐終於拎到黎面前
又好似之前一樣一句野都冇講過放低就行.刀叉都唔比要自己係個櫃度拎
然後最後我氣沖沖的吃完就急急腳走了...
臨走之前仲聽到個黑框女仔好大聲係度講d廣告既對白...
其實真係好無奈..做野做到玩咁完全唔覺得佢係返緊工。
這是我遇過最差的服務態度

以食物而言,西多士是沒有問題的..跟普通茶餐廳一樣。
對於服務質素絕對是不敢恭維。
2009-06-09
$20 (Tea)