2009-08-07
第1感覺:個環境地方,燈光都夠好,但就係d 服務趴衣著唔夠高雅食品方面:2杯餐前飲品,有3個頭盆,2個推介,2主菜,2個湯,2個甜品,2杯飲品大致上食味道一般,不可太高期望,係一餐食驚喜多過食味道的1個地方.可以1提頭盆有個牛汁果沙律,主菜個白汁螺絲粉ok,湯就真係差d至於甜品賣相好好~~野食特別真實環境>>感覺情調不錯驚喜方面陸續有黎..一去到見到個紅雞蛋同生日汽球**點好菜後影完一張相,好快就做成左張生日卡送出黎,跟住食到尾火焰蛋糕黎完再影相之後重有張有相既年曆卡@@最驚喜的是食到個火焰蛋糕中間重有個樽仔內有用珠仔穿起左生日人名既電話繩**真係ok到走之前重可以自製2粒朱古力有埋個金色盒同絲帶比埋你>>3min拎得>呢一方面真係好好!!total 都係482/2位其實每板野都好似唔係好值$$咁,但$500內有得食又有驚喜重好多野拎走就真係ok不過唯一有d唔好既就係泊車方面冇優惠,同埋如果想個主角覺得火焰蛋糕有驚喜既建議早少少開始食飯,因為未有咁多隔離既枱上蛋糕,咁個主角就會有驚喜dand then 美中不足的是,佢呢度係食西餐,大致上都跟足晒,但就係出菜既時候唔順次
至於甜品賣相好好~~野食特別
真實環境>>感覺情調不錯
total 都係482/2位
and then 美中不足的是,佢呢度係食西餐,大致上都跟足晒,但就係出菜既時候唔順次序,一時又黎下頭盆,一時黎下主菜,又見到隔離枱黎左湯先...有d唔係咁正宗