2022-06-05 258 views
去到元朗唔知食咩就揀呢間,佢主打自家製甜豉油撈麵,咁就試下啦,有粗麵同幼麵揀,全部all in撈粗麵🍝【酥炸雞球撈麵】 $58 (8.2/10)講下佢個雞球,你會見到有一塊野反起左痴住個雞球,嗰塊係雞皮嚟😱,我開頭以為係炸粉嚟,直到睇到牆上面報章簡介先知係老闆娘特登翻起雞皮去炸,個雞皮好好食,雞肉都唔錯😬,唔會好多炸粉,唔怪得咁多人推介🍝【香茅豬扒撈麵】 $60 (8/10)豬扒咬落唔會好韌,好食,不過雞球好食好多😂,撈麵同上面講嘅一樣普普通通啦,但個麵真係煮到啱啱好,佢係車仔麵嗰隻粗麵嚟,食落個醬唔似甜豉油,似有調過嘅汁🫠🥃【凍檸茶】 (跟餐+$2)(3/10)是一杯冇茶味嘅檸茶,唔係似檸水,冇錯,點睇佢都係凍檸茶嘅樣,但唔知點解飲落好怪🧋【凍奶茶】 (跟餐+$2)(0/10)我真係唔知自己飲緊啲咩,奶又唔係,茶又唔係,唔識講,我自問平時都冇比過野飲咁低分,呢間揀罐裝汽水好似穩陣啲

🍝【酥炸雞球撈麵】 $58 (8.2/10)

🍝【香茅豬扒撈麵】 $60 (8/10)

🥃【凍檸茶】 (跟餐+$2)(3/10)

🧋【凍奶茶】 (跟餐+$2)(0/10)