2022-10-27 687 views
去新蒲蒲做野,勁肚餓就搵左間車仔麵去食,貪佢夠快夠方便呀😍三餸車仔麵 $37 車仔麵係跟三餸,係佢張menu入面可以見到,普通同比較素的餸係唔洗加錢,另外啲係肉的餸係要加2-3蚊不等😛 飲品就熱飲加5蚊,凍飲加7蚊的😆 我今次就叫左陳皮魚蛋,白蘿蔔,同埋蝦卷的☺️三樣野其實都不太特別令我食完好驚喜同有深刻印象,普普通通不過不失啦😂 白蘿蔔係幾清甜的,而且份量都多,有成4舊,每舊都非常之大👍 湯底我就叫左佢地個秘制辣汁,佢地個汁係偏甜的,而且個辣度都唔係講笑,有啲辣呀,食唔到辣的朋友可能要叫其他湯底啦🤓同埋佢地係用外賣紙碗上餐,呢個好似又差啲,唔係咁好🫠秘製豬手 $33豬手份量有好多,最好就有人一齊去食,方便share,如果一個人食晒成碟會有啲漏呀🙈味道方面佢係偏甜的豉油味😳地道館車仔麵 (新蒲崗)新蒲崗崇齡街42號地舖
去新蒲蒲做野,勁肚餓就搵左間車仔麵去食,貪佢夠快夠方便呀😍

三餸車仔麵 $37
同埋佢地係用外賣紙碗上餐,呢個好似又差啲,唔係咁好🫠

秘製豬手 $33

地道館車仔麵 (新蒲崗)
新蒲崗崇齡街42號地舖