2020-11-15 1564 views
位於中半山嘅呢間餐廳,環境可以話係一流。餐廳嘅裝修幾新,坐得好舒服,店員都好有禮貌。由於位置有啲偏僻,所以嚟嘅客人唔多。呢一日我哋被安排坐咗係窗邊枱,可以望到中環嘅甲級寫字樓,同朋友食住下午茶閒聊下真係好好嘅享受。🍴 Afternoon tea menu for 2 ($238) ⭐️⭐️⭐️下午茶嘅擺設望落幾高級,可惜質素就一般,食落正正常常。但係以呢個價錢,配上呢個景觀同埋餐廳嘅環境,我覺得係值得嘅。上層有葡撻、macaron、蝴蝶酥,中層有煙三文魚芝士三文治,同埋底層嘅迷你burger、scone同埋crème brulee。唔可以話好食,但有應有嘅味道,唔會太甜同難食!..............................café bar on 8地址📍: 半山麥當勞道2號8樓總評分: 7.2/10..............................味道😋: ⭐️⭐️⭐️環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️💫衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️💫抵食💰: ⭐️⭐️⭐️💫

Afternoon tea menu for 2

café bar on 8