2019-07-14
話說happy Friday忽然想食扒,本身諗住la vache,但通常都無得即時,咁啱睇廿四果杜文澤果集佢介紹Wolfgang,就即打去又有位位置其實都格攝,但之前食日本野經過呢條路所以都還好認路,門面幾大方,裝修好美式舊派,經典皮梳化,木,樽,紅酒組合我地點左個tuna tartare做前菜,入口juice,mix左洋蔥來食,好帶到個味,個火箭菜放上去食有幾層味一層層落到tuna,好fresh我地2公婆叫左porterhouses for 2,戲肉果然要等一會,實在太太太好食,28 days aged牛實在太過好味,肉質,味道,口感實在100分無得輸,大概$1398對於好中意食薯片的我,呢份薯片實在一個字,wow!新鮮炸的厚身薯片,都係100分最後按staff建議食個雪糕做完美句號。我地飲左3杯啤酒,staff好好free左我一杯成晚食左$23xx,都比想像平美中不足係我坐緊位置天花冷氣會漏水,天花舊,但滴唔到我地,最好微翻新下比較好
最後按staff建議食個雪糕做完美句號。
我地飲左3杯啤酒,staff好好free左我一杯
成晚食左$23xx,都比想像平