2017-12-30 318 views
2017 last working day 要好好慶祝下 平時lunch都會見到呢間火鍋店 但晏晝實在唔夠時間食 所以說呢一晚決定黎試下!搭幾層電梯已到 見到門口都擺左好多餐牌 好多款唔同價錢既餐最吸引我既當然係恋する美鍋!$329位濃雞湯湯底 加 各種牛任食 仲有蔬菜盤 同水信玄餅做甜品!咁多野食其實都幾抵 仲可以同其他餐一樣拎出面既野食同雪糕我地已決定要呢個餐Staff會建議我地既食法 因為入面有雞肉 所以個湯一定要全滾先飲得同放得野 仲推薦我地飲左頭淡雞湯先等佢滾等佢滾~~滾左我地試飲左雞湯 咁凍既天氣飲到咁補同好飲既雞湯真係幸せ!陸續都黎左啲配菜 特別既有油揚蔥卷同雞滑主角之一 美人和牛!肉色澤好靚呀 油脂分佈都唔錯 職員建議我地涮5-10秒即可!好好味呀另外都上左碟豬肉同牛舌我地再叫左碟黑毛和牛 因為餐包埋嘛 就咩都試下 好靚我地仲拎左出面啲配菜 太多選擇 已經食到好飽 同有任飲罐裝飲品職員見我地得返15分鐘就為我地送上甜品 - 水信玄餅 配黑蜜加黃豆粉 我成日聽呢種甜品但第一次食 感覺很得意 都好好味我地再出去斟左啲乳酪雪糕!好正!同出面賣幾廿蚊杯既一樣好味!最後值得一讚既

搭幾層電梯已到 見到門口都擺左好多餐牌 好多款唔同價錢既餐

最吸引我既當然係恋する美鍋!$329位
我地已決定要呢個餐

陸續都黎左啲配菜 特別既有油揚蔥卷同雞滑

美人和牛

另外都上左碟豬肉同牛舌

我地再叫左碟黑毛和牛 因為餐包埋嘛 就咩都試下 好靚

最後值得一讚既係職員都好主動幫忙 主動加湯同執野 又會建議食法係咁 令我地成餐都食得好滿足呀

2017-12-29
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$329 (Dinner)
  • 恋する美鍋