暖羊羊海鮮燒烤套餐🐑🐑🐑幾個朋友一齊想食個大餐,去左炑八食暖羊羊海鮮燒烤套餐🐑🐑🐑食完超飽超滿足,對得住個價錢😋前菜已經超豐富,有紅菜頭沙律🥗、泡菜、紫菜、芽菜等等!套餐既主角係羊架,有兩款口味:醬油羊扒+帶骨羊扒,係非常大件兼厚肉,所以都要燒一段時間,不過唔好燒到全熟啊。我覺得好正,羊味保持到喜愛既氈味,完全唔韌都幾有肉汁😍😍😍大墨魚一大塊好震撼,要剪開來燒,個邊邊燒到少許金黃色就係最好食🦑好神奇完全唔韌好易咬!韓式大蝦🦐大大隻仲有好多蝦膏厚切五花腩🐷有啲喜出望外,豬肉味好重但係肥既位唔多,真心好味!大八爪魚🐙用辣醬醃過,一樣大隻到要剪開,不過我cool牙實在無福消受😅醬油炸雞年糕係另一款小食黎,炸雞好厚肉脆卜卜🍗,年糕用醬油調好味,仲配埋薯條🍟最開心係爐邊有芝士粟米🧀🌽同泡菜蒸蛋🥚食完可以任添!食熱氣野當然要飲番特飲啦,順便解下渴☺️哈密瓜沙冰真係有粒粒哈密瓜🍈沙冰好濃味完全冇溝淡!仲點左個special既摩天輪🎡,其實係cocktail黎架🍸🍸🍸有椰子🥥+白桃🍑兩種味,白桃較香口椰子就酒味重啲!其實已經超級飽不過都要留返個胃食甜品!哈密瓜冰沬係半個上,裡面裝住哈密瓜沙冰同糖水,有杏
暖羊羊海鮮燒烤套餐🐑🐑🐑

韓式大蝦🦐大大隻仲有好多蝦膏

最開心係爐邊有芝士粟米🧀🌽同泡菜蒸蛋🥚食完可以任添!

其實已經超級飽不過都要留返個胃食甜品!哈密瓜冰沬係半個上,裡面裝住哈密瓜沙冰同糖水,有杏仁粒同芋圓,再加球雲呢拿雪糕🍦