2019-07-22 1908 views
今日老公係美孚收工,我放假過左去接佢,行到去美孚新村搵食,之前係大陸食過蒸氣鍋一路都想搵返泥食,今日係呢面見到,試試佢,日日涮呢間名平時都有聽過。上到樓梯,一望就見到,個場好大,而且闊落坐得舒服。中間位有個自助吧,有啲火鍋配料,丸,菜,腸仔,栗米之類既,另一面就有沙律吧好快就上我地既海鮮鍋嗱,嘩,勁多呀,就咁望已經感覺新鮮靚仔!分開兩層咁蒸。有龍蝦🦞,蕃薯硯,聖子王,鮮蝦,粉絲扇貝,青口同鮑魚!海鮮配上炸蒜蓉已經好多吊起味道!樣樣都係新鮮的,仲識郁!而且鮮味非常!龍蝦有膏添。食左咁多海鮮其實都已經6.7成飽,再叫埋豚肉同牛片,肉片嫩滑夠哂淋,一啲都不鞋口,肉味亦好夠!係自助吧到仲有好多配料都係任食,乾淨企理,會不時有人添加。最尾食埋個精華鮮味粥,夠哂綿又鮮味,加返小小豉油調味更正斗。最最最後泥多個名牌子雪精糕,大滿足!不得不說價錢合理,海鮮新鮮又美味。坐得舒適環境又乾淨。一班朋友係到聚會都係非常適合既,生日泥緊準備再泥食過先!
上到樓梯,一望就見到,個場好大,而且闊落坐得舒服。
樣樣都係新鮮的,仲識郁!而且鮮味非常!龍蝦有膏添。
最最最後泥多個名牌子雪精糕,大滿足!

2019-07-09
$350 (Dinner)