2023-04-22
.@feteuphk (中環).最強並非浪得虛名 呢個係我真心覺得so far健人餐廳入邊 我會比no.1嘅☝️仲有兩間分店係 觀塘 & quarry Bay..原因如下:1.有卡路里提供🥹每一個component都有無論醬汁 肉類 菜類2.超多蛋白質選擇無論係 雞胸 魚柳 三文魚再去到牛肉餅 雞肉餅 雞腿等等3.蔬菜選擇除咗多好味好緊要..🥺佢嘅西蘭花 & 椰菜花都係焗透香口.. 南瓜大條新鮮超鮮甜4.外賣/上網自取都超級無敵方便5.‼️唔好話 卡路里Macro佢都比埋你😳詳情可以上網search Fete Up Website🔗(佢有個menu nutrition calculator)‼️唔好話叫餐 參考都好值得!6.最緊要‼️好味!!!.好 我哋講下我哋今次叫咗咩Combo呢❓圖一1⃣️Soba noodles + baked fish + chicken breast (2 meat) + broccoli + cauliflower + cucumber + salad mix + pumpkin + onion + curry sauce 圖二2⃣️Coconut rice + chic
@feteuphk (中環)
最強並非浪得虛名
仲有兩間分店係 觀塘 & quarry Bay.
原因如下:
好 我哋講下我哋今次叫咗咩Combo呢❓
圖一1⃣️
+ curry sauce
圖二2⃣️
Coconut rice + chicken thigh + avocado + pumpkin + broccoli + cauliflower + kimchi + kale
+ garlic mustard sauce
圖三3⃣️
Coconut rice + beef patty +avocado + cucumber + kimchi + broccoli + cauliflower + pumpkin
+ peri sauce
味道營養價值 大家都基本上9.8/10 或打上..
再加埋有卡路里 macro
爆分啦..💯
兩款肉就通常落在$130附近
一款就大概$100
價錢唔算太平
但絕對足料!😳☝️
個人超私心推薦
椰子飯(真心好好味 又有macro比你 放心食)🥹
雞胸超軟嫩!又多!
牛肉餅出乎意料地唔算高kcal..
重點係.. 好好味!
雞腿完美cp值最高!份量最多!味道一流!價錢最平!
蔬菜方面
南瓜 西蘭花 椰菜花必叫
汁方面
最低kcal又好味嘅係咖喱!
合理範圍嘅kcal 90左右
就選擇peri peri
真心不騙的 健人no.1 餐廳
至少對於我係!!
同埋相信我 你會好飽🤣
卡路里我會比埋大家
但大家如果有其他combo想試
絕對可以自行選擇 自己計算
阿門😝‼️
‼️
佢d signature bowl
直接幫你計埋macro㗎啦
#香港美食 #港式餐廳 #卡路里 #飲食記錄 #飲食控制 #營養 #健身 #健康飲食 #無添加 #減脂 #增肌減脂 #增肌 #減肥餐單 #減脂餐 #myfitnesspal #fitnesshk #hkfitness
#calorieswithmic中環 #calorieswithmic西餐