2009-12-29 21 views
我住大埔, 細細個就會去大尾篤燒野食, 大個咗嫌麻煩, 所以燒野食一定黎燒烤王!!以前唔駛收開爐費, 好鍾意兩個人拍拖拖黎燒野食, 兩個人任食都係$116, 超抵!!而家兩個人要都要收$135, 再加$30開爐費, 計落貴咗好多, 就少咗兩個人閒日去食, 但仍然係大伙兒聚會嘅首選!!我覺得任食最抵食, (但任食只有星期一至五供應)任食食物有: 咖喱魷魚翼, 黑椒牛仔扒, 蒜茸雞中翼, 洋蔥豬扒, 黑椒雞全翼, 山渣肉排, 多春魚,廚師腸仔, 脆皮芝士腸, 玫瑰紅腸, 爽口魚蛋, 墨魚丸, 彈牙牛丸, 黑椒牛丸, 貢丸,麵包, 再加每人一樣飲品, 佢會比張飲品券你自己揀, 加錢要啤酒汽水都得。 肉類全部都整得好好味, 好入味, 最愛魷魚翼, 我一個人起碼食4塊!!
但仍然係大伙兒聚會嘅首選!!
我覺得任食最抵食, (但任食只有星期一至五供應)
任食食物有: