2024-07-31 184 views
💯呢度嘅滷水小食真係滿滿嘅台灣味😋傳統手藝、人情味滿滿✅我哋經過都忍唔住要買啲返屋企試吓呀🥳🍜濃香麻醬涼麵:麻醬麵個麻醬味勁濃勁香✅裏便有紅蘿蔔絲🥕青瓜絲🥒撈埋一齊食好惹味呀👍好啱而家呢個熱辣辣嘅天氣食呢 🥳❤️台灣古早味百頁豆腐:呢個豆腐嘅味道好濃郁👍滷水嘅味唔會鹹✅唔錯呀🥳🐽香Q滷水豬手:豬手嘅份量都算多✅而且仲係啖啖肉呀❤️豬手皮仲好彈牙添💯🐷層層脆香滷水豬耳:估唔到呢個豬耳咁爽口噃💯佢呢度嘅滷水汁真係唔錯✅呢個好推介🥳🍵冷萃有機凍頂烏龍茶:欣賞佢嘅茶味好濃🔥而且佢仲係用茶葉去炮製🩷膠樽裏便仲有個茶格隔絕啲茶葉💯呢點真係好細心呢🥳

TakeAway