2024-12-03
帶埋朋友黎食番餐好~ 最鍾意呢度環境舒服,野食好正,真係黎多幾次都冇問題~🐮 牛他他 牛他他用上黑色月球裝住,淨係外觀都嬴晒,啱晒打卡又吸晴。鮮嫩的牛肉口感極佳。無論單獨食或者配麵包都好鬼正~ 🐖1/4西班牙乳豬真是不得了!最有驚喜同最鍾意都係乳豬。乳豬色澤亮麗,外表非常誘人。每一塊都很厚實。烤得香脆的外皮,咬下去時有脆皮、油脂同嫩肉3層口感~ 非常豐富。再沾埋香蒜馬拉鼓油,有點似乳豬醬。甜中帶點鹹,完不會覺得膩~ 🥘西班牙海鮮飯搭配各式新鮮海鮮,如蝦、青口,貝類和魚片,散發出海洋的鮮味。意大利飯吸收濃郁的海鮮高湯同蕃茄汁,濃郁又口感滑順🍗伊比利亞火腿忌廉球火腿忌廉球的鹹香味和滑順感搭配得很好👏。外殼炸得酥脆,入口即化,真的是一絕🍸Mocktail- Red Sangria﹕ 清爽好味- Tiramisu﹕ 酒味幾重,幾似tiramisu,又幾似bailey
🐮 牛他他
🐖1/4西班牙乳豬