2021-12-21 191 views
呢間店嘅服務認真離奇,星期六中午得幾張枱有人,周圍都係吉位,個靚仔店員竟然可以帶兩個人過嚟同我一齊share張四人枱, 結果對方都頂唔順要求坐開.呢啲飯堂式嘅服務, 都係第一次見。講下食物, 魚生都算切得厚同埋大塊,三文魚無乜味,吞拿魚仲有少少冰,其它魚不過不失. 試咗大部分壽司, 味道好普通 ,唔覺好味,個樣睇落又整得好求奇, 完全起唔到食慾,所以只係叫咗一轉. 海膽手捲算係正常, 三文魚子偏細同埋冇乜味.炸物只係試咗天婦羅蝦同埋炸蠔,算係合格. 鹽燒蝦同鰻魚就唔錯.熱清酒揼出嚟竟然可以係凍嘅, 其實準備功夫可以做好啲.甜品印象中有三個蛋糕,三款糯米糍及兩款糕點類嘅嘢,沒有雪條雪糕供應, 只有細粒的雪糕糯米糍.熱盤好似有兩三盤,但又引唔起食慾,所以完全冇試. 又唔多覺有生果供應.海景唔係特別靚,玻璃又矇又唔乾淨, 唔覺得係賣點.中午嚟講平均 $260+ 一位, 食物質素不高而種類又不多, 服務又差勁 ,出面或者第二區有更加好的選擇.對於我嚟講,應該後會無期.
熱清酒揼出嚟竟然可以係凍嘅, 其實準備功夫可以做好啲.
海景唔係特別靚,玻璃又矇又唔乾淨, 唔覺得係賣點.
對於我嚟講,應該後會無期.
2021-12-18
$262 (Lunch)
  • 鰻魚