Apps發現一個打卡既地方📷環境超靚🌠就係見到佢入面有一個好大好靚既月亮🌛所以就帶了男朋友一齊黎打卡📸順便幫手影相呢度既環境浪漫又有情調💓就係我鐘意既餐廳類型,而且望過價錢好親民公道,男朋友請客,無咩所謂啦💘🧡美國封門牛柳配青醬椰菜花飯🧡最近又唔想食太肥既嘢,牛肉一向都係男朋友最愛,最好既係佢仲有椰菜花飯,好有飽肚感,呢個係美國牛柳,食落口認真好,牛柳質地軟軟,好容易入口,而且牛味都好濃,美國牛柳好優質💛軟殼蟹蟹肉蟹籽明太子忌廉扁意粉💛試完飯又想食吓意粉,呢一碟就係我最愛,好欣賞佢個軟殼蟹,全隻上仲要夠大隻,炸得好香口,而且佢既油份控制得剛好,原來佢同蟹籽明太子味道都好夾,好香既忌廉味道,岩晒鐘意食粉既我 ❤️Prosecco Free Flow❤️一人一杯Prosecco Free Flow,佢帶有一點點果味,比較清同容易入口,如果平時鐘意甜甜地口味就岩晒

🧡美國封門牛柳配青醬椰菜花飯🧡
💛軟殼蟹蟹肉蟹籽明太子忌廉扁意粉💛