2018-08-20
是咁的 星期六周圍都多人要排隊唔意外 見呢間大隱隱於市 又唔洗排 又多外國人 又有外國氣氛 就一於試下佢 menu 都係大路野 一個 all day breakfast 125 HKD 一個 burger 大概都 120 HKD 咁叫左一個 all day breakfast 同一個 smoked salmon toast breakfast 黎到 用一個 A4 size gei 木板上 份量故之然細 仲要全部野都好似罐頭開完倒出黎就上碟 除左隻蛋同腸要煎一煎 我見唔到有野係熱好啦 等左 20 分鐘 我個 smoked salmon toast 黎啦YE ? 點解 smoked salmon 係多士入面 唔係放係面 咁你份 salmon 有冇 smoked 過都唔知啦 價錢 96 蚊 加 5 蚊有咖啡 大拿拿 100 蚊 你比歐洲火車 10 EURO 三文治 combo gei 質素我 D 三文魚 係多士入 腥到痴線 我要問 waitress 拎茄汁 倒滿成碟先 蓋過陣腥咪 放入口總之 想試歐洲火車風味 必試 !
好啦 等左 20 分鐘 我個 smoked salmon toast 黎啦 YE ? 點解 smoked salmon 係多士入面 唔係放係面 咁你份 salmon 有冇 smoked 過都唔知啦
價錢 96 蚊 加 5 蚊有咖啡
總之 想試歐洲火車風味 必試 !