2008-06-18 61 views
2006/3/26.....仍未成為OR 會員前....曾寫過食評, 當時等了十五分鐘也未見三文治, 又厭坐位太窄....嬲嬲地話唔會再幫襯! 今天剛巧在公司遇到不快事, 想食啲野去開解下自己, 經過Mos burger..入了去, 前面的遊客買咗好耐, 心情唔靚之下, 無再等! 上了去 ciao ciao cafe....無乜野食! 於是...諗住捱餓做 gym....唔知咩驅使下...見無人排隊兼仲可以一人一枱, 咩都無諗就入咗呢度! 亞姐幾好人....笑笑口問我食咩...無咩諗過...就叫咗茄蛋治走油, 亞姐提議走沙律醬, $12, 煎薄蛋厚厚的鋪了幾層厚(呢個星期食蛋既 quota 用完了), 蕃茄亦有好多塊, 麵包好薄, 仲有啲手指按下既痕跡....咁薄又好難避免, 如果鍾意食餡既....呢度既三文治就真係幾抵食, but I like 蘭香厚麵包! 茶走少甜(兩年幾前唔飲奶茶....人真係變咗), $11! 我唔係奶茶專家, 只憑味道適唔適合自己! 一飲落....果然味道平衡, 蘭香既奶味重啲, 呢度茶味同奶味都好平均, I like here!走既時候, 隔離同對面都坐

走既時候, 隔離同對面都坐咗陌生人, 而對面既熟客亦等了好耐都未有得食, 呢度都會再黎, 不過, 就要真係少人先會考慮!
茄蛋治
奶茶
$23 (Lunch)
茄蛋治
奶茶