2022-07-27 75 views
朋友就住樓上,不嬲都叫開外賣,係OpenRice睇到呢間都幾正咁,又近叫左個2人餐$188 🍅 蕃茄肉片湯超級似屋企既湯,無味精,唔會咸,有幾塊肉片,瘦肉黎但都好滑,蕃茄味濃😋🍤 千島蝦球貌相一流,炸粉唔多,咬落口就係脆卜卜既皮加超彈牙大蝦。千島醬酸尾尾,係咁熱既天氣食好開胃🐷 拔絲咕嚕肉五顏六色既配料,好吸引!應該用左梅頭肉去整,肉質都好彈牙,香口。加左麥牙糖去整,甜甜地仲要可以拉絲🐣 土匪雞翼 $48另外我地加左個小食,balance返酸尾尾既兩個主菜。果然無揀錯,雞翼都係脆口既,外面用左孜然粉同一啲乾蒜粒,與別不同又野味跟餐仲有香口白飯同野飲,一定夠飽!😋😋

叫左個2人餐$188

🐷 拔絲咕嚕肉

土匪雞翼

🐣 土匪雞翼 $48

白飯

跟餐仲有香口白飯同野飲,一定夠飽!😋😋
蕃茄肉片湯
千島大蝦