2022-09-29 30 views
銅鑼灣一間知名度超高嘅餐廳竟然有得頭添?呢間餐廳就係廚十三🙈到底點解有得求籤繼續睇落去啦!‼️今日同閨蜜叫咗幾樣嘢食飽到癲咗😋,我哋叫咗一份酸菜魚、一個涼粉、一份青瓜、同埋一份麻辣串串🐟酸菜魚🐟酸菜魚就更加唔使講啦真係好好食!因為佢嘅薯片厚薄適中。當中唔會有細骨🙌🏻。酸菜嘅濃湯被魚片深深吸入。仲有配菜可以自行選擇之餘,本身仲有勁多其他配菜㗎。佢本身碗入邊嘅配菜已經非常入味,連萵筍都係充滿咗酸菜湯!一咬落去啲湯汁就已經澦晒出嚟!🌶️十三涼粉🌶️涼粉就好似平時喺街邊食開嗰啲麻辣涼皮咁,辣辣地好適合做開胃小食。👺刀拍前男友👺呢碟餸菜真係笑到傻咗!其實只係一個拍青瓜。唔知醒Menu嗰個人係有幾憎佢之前個男朋友所以搵刀拍死佢🤭我覺得辣都係中等,唔算太辣,幾惹味。🎎上上簽🎎今日求嘅全部都係上上籤🤭不過個支簽就係麻辣串串嘅竹簽,竹籤吉住嘅就係鵪鶉蛋,蓮藕片,椰菜花,黑木耳,鳳爪,好掛住大陸風味嘅串串🥲

🐟酸菜魚🐟
🌶️十三涼粉🌶️