尋日經過九龍灣國際展貿中心, 諗住搵間好坐啲嘅餐廳食下嘢,hea一陣, 畀佢門口嘅餐牌吸引咗, 餐廳環境算大, 分咗兩部分, 一邊主要食嘢, 一邊係可以食嘢可以有嘢玩, 食嘢嗰邊仲可以 隔住個玻璃窗望到玩嘅一邊, 類似party room, 重要 好靚, 又有免費水 畀你玩時候飲, 見佢咁靚 嘅地方, 即刻叫咗兩塊 牛扒食 下先, 估唔到咁有質素, 138蚊塊扒, 有湯有飲品, 仲可以用好抵嘅價錢追加小食 同埋 甜品, 我哋叫咗medium rare 牛扒, 塊扒燒得啱啱好, 外面燒得好香裏面有好juicy, 薯條非常有質素, 佢哋啲汁同埋薯條都分開上, 好 細心, 完全feel到佢哋整食物嘅誠意, 我哋為食, qr code落單 見到荔枝芝士蛋糕, menu係冇嘅, 即刻手多多叫咗個, 好特別,原來荔枝同芝士係咁夾, 真係一定要點讚, 佢哋個set lunch menu都好多嘢揀, 呢個質素,呢個價錢, 加埋呢個環境, 絕對物超所值, 一定會再來!諗緊呢個party room 可以 約埋其他小朋友 聚會 嚟開party,正!