2018-04-21 1320 views
鬧市中的Mini golf~ 這間餐廳都係有得食有得玩,一半係食野,一半玩Mini Golf. 餐廳主題都係食玩, have fun! 好岩而家鍾意新奇既人先講食物,今次試左個burger包皮係用椰菜花做的,要好細心先食到椰菜花味,好似好多年前試過呢樣野。我覺得幾新鮮吖。我開頭expect個椰菜花包會係脆既,但質地似未烤過既面包咁,有d失望。幼薯條ok。Waffle 雞翼唔錯,我不嬲都鍾意又咸又甜,waffle 唔太甜,好脆。ok! 佢地有比埋truffle sauce 我,可惜個醬味道唔夠濃。waiter成日都會黎問我地野食o唔ok, 服務幾好。我最後同佢地講少少我既common. 記得用eatxgx book枱有折,我果晚35% off 所以好值得黎試~Mini Golf 要再加錢,所以影完相就走了。相信小朋友黎到會好開心呢~🤗🤗
鬧市中的Mini golf~