2021-07-04
食lunch都要食好西,一個午餐百零蚊,但絕對係超值!畀足料你唔在講,連個餐湯都好有誠意,豬手仲係起骨上碟,皮脆肉嫩。牛扒勁有肉香,意粉軟靱有致,一咬已經 #知佢咩料啦~最後不得不讚一班員工,非常細心,經常留意客人有乜需要,而且呢度好多員工都係聾啞人士,餐廳仲特別整咗個教大家點同佢哋溝通嘅牌,嚟到一定要留意吓。開係山林道樓上舖確係一個挑戰,必須要大力推~成間餐廳好有heart!蒜蓉份量多,由塗層面積咁廣泛,都睇到佢哋有幾細心,唔會hea搽或孤寒搽。蕃茄湯味道濃郁,每口都充滿茄蓉鮮甜,餐湯有咁嘅水準係好罕見,淨係佢都應該收50蚊啦~上枱後發現原來佢已經起咗骨,肥瘦比例大概2:8,所以唔會太硬,肉質嫩滑外皮夠脆,超推介。牛扒我點咗5成熟,好有牛味,另10級推介跟餐意粉,估唔到煙靱有致,唔會過腍,就算已經好飽,都係好想食埋佢!
開係山林道樓上舖確係一個挑戰,必須要大力推~
成間餐廳好有heart!