2016-11-17 172 views
有朋友嚟香港,但忙著工作,今晚去她附近嘅酒店食個晚飯,今次試下紅磡呢間有情有意!個名好有意思,有情係人情味吧,因為店員係聾啞?見她們都係手語的,有意係指西餐意大利嗎?我自己亂估的!入到去環境舒服,我嗌左dinner set,加了刺身,有三文魚,吞拿魚,鯛魚,比寄貝!吞拿魚好食丫!好厚切,又冇根,新鮮!我嗌左魚生飯,上碗好靚!用個碗好靚好日式風情,用左好多魚生,頭先都試過,欣賞吞拿魚,而鯛魚其實都有少少似吞拿魚,不過會滑d,都好好食,原來個飯都大有特色!係日本蘋果醋飯嚟,仲加左少少配料,好味道丫!!!整體都好欣賞呢間餐廳,店員都好nice!價錢又平!!會再嚟!