2018-02-13
聽日就係情人節喇!大家book左位未呢?dor好多時都會提早慶祝 避開正日又人多又一定要食valentine set,不過一定要正日慶祝都唔使慌既 可以試下利東街間passion 唔止環境靚(早啲黎仲可以搵到window seat)仲播住浪漫既音樂,野食都唔錯架,而且冇加一,慶祝大時大節真係岩哂🤗大沙律 4 mixed salad $68 😋: 9/10dor超鐘意呢度既沙律 調味調得好好!呢期紅菜頭配橙變左mixed sour cream 我覺得係超級好味!酸酸地好開胃 顏色又靚,另外推介佢既吞拿魚藜麥沙律 同埋墨西哥小米鷹咀豆沙律 。前者有大大舊吞拿魚增加口感,後者係甜既,加埋提子乾食真係好好食呀!印度烤雞芝士蛋玉米餡餅 $78 😋:9/10呢個又係dor食lunch既成日叫既,用鐵板上既餡餅,入面有滿滿既芝士同caramelised onion,上面仲有一隻流心太陽蛋一切開連埋啲蛋汁一齊食真係種享受,而且餡餅都幾厚身,男仔食都夠飽架,唔使$80性價比真係好高!煙三文魚全麥玉米薄餅 $81 😋:8/10餅底好薄 加埋芝士仲有好好味既焦糖洋蔥 烘到脆卜卜咁 做前菜一流(細食既朋友可以
聽日就係情人節喇!大家book左位未呢?
大沙律 4 mixed salad $68 😋: 9/10
印度烤雞芝士蛋玉米餡餅 $78 😋:9/10
煙三文魚全麥玉米薄餅 $81 😋:8/10
餅底好薄 加埋芝士仲有好好味既焦糖洋蔥 烘到脆卜卜咁 做前菜一流(細食既朋友可以當個main架喇)
如果唔大食,一人叫一個main都唔使$100,而且佢地啲cake都好靚架!食埋甜品就夠哂sweet啦❤️
其實情人節食咩都冇所謂,最重要係同邊個食啫
🤗
祝大家情人節快樂❤️