#地中海eatcovery #尖沙咀eatcovery💡有情調的地中海菜🗺🍸今次去咗一間有格調既酒吧 ,環境有種地中海摩洛哥嗰種嘅感覺,好靚好chill,環境寬闊,成個感覺好舒服 ,好岩同朋友飲住酒慢慢chill 下🍽 OPA經典pizza🍕個pizza材料好豐富,有雞肉、菠菜苗、野菌、辣椒。好鐘意呢個配搭,特別係加左sour cream,令到層次感好豐富。佢係即叫即烤,仲要係薄批,食落酥脆香口!雞肉好大舊,食落好滿足!而且個批可分成八件,好飽😋🍽香辣蕃茄長通粉🍝蕃茄味香濃,食落好juicy,長通粉住得岩岩好,食落有咬口,蕃茄汁鎖曬係入面,辣辣地好惹味😋🍽磨茹湯磨茹好濃郁,好好飲😋🍽LadyBoy🍹比呢杯野個名吸引左,杯野好特別,有辣椒、Lemongrss、lime leaf、椰子同Rum酒調製而成,好有泰式風情🤣可以根據自己喜好而落幾多配料,椰子味重得黎有點辣辣地,推介!🍽Apple Crumble🍎呢杯mocktail有蘋果、檸檬、菠蘿汁及肉桂條,成杯野都好fresh,而且好重肉桂條香,正🧡#尖沙咀食咩好 #尖沙咀美食 #好西 #小店 #情侶拍拖食咩好 #情侶拍拖好去處 #打卡 #
#地中海eatcovery #尖沙咀eatcovery

💡有情調的地中海菜🗺🍸

🍽 OPA經典pizza🍕

🍽香辣蕃茄長通粉🍝

🍽磨茹湯
磨茹好濃郁,好好飲😋

🍽LadyBoy🍹

🍽Apple Crumble🍎

#尖沙咀食咩好 #尖沙咀美食 #好西 #小店 #情侶拍拖食咩好 #情侶拍拖好去處 #打卡 #地中海菜 #chill #hkfoodie #food #foodie #hkfoodporn #hkfood #hkrestaurant #hkfoodblogger #foodlover ##地中海eatcovery #尖沙咀eatcovery #opamediterraneanbarandbistro