2009-06-18 15 views
上次有個朋友食完之後話好食, 所以我同老婆就去試下, 又真係幾好食喎.首先嗰度嘅環境幾有氣氛, 同另一半黎食就岩晒. 另外地方唔大, 第一個感覺係如果同朋友一齊包場過節都好喎. 仕應好nice. 所以感覺上都好舒服食物買相唔錯, 品質有水準頭盤I: 4隻生蠔 - 法國同澳洲各兩隻(超正!!! 諗起都想再食. 因為好新鮮, 澳洲-爽脆﹑清甜, 法國-creamy﹑肉厚)頭盤II: 火腿哈蜜瓜(ok! 火腿好夠味, 就咁食都好正)主菜I: 鴨胸加鵝肝(ok! 鵝肝好正, 有少少creamy入口即溶, 不過鴨胸唔夠腍)主菜II: 蜆意粉(好正!!! 意粉嘅軟硬度岩岩好,啲蜆非常鮮甜一食就知係靚貨)

食物買相唔錯, 品質有水準
頭盤I: 4隻生蠔 - 法國同澳洲各兩隻
(超正!!! 諗起都想再食
頭盤II: 火腿哈蜜瓜
(ok! 火腿好夠味, 就咁食都好正)
主菜I: 鴨胸加鵝肝
主菜II: 蜆意粉