2018-06-17 97 views
當日八點到達目的地啦,成日爆滿,坐無虛席呀,不過咁岩有人埋單走,我地4人等一陣就有位坐了。嗌左2個2人set,分別有餐湯同埋小食:蛋黃醬薯條同凱薩沙拉做小食頭盤,整體質素相當唔錯。薯條用粗薯配以蛋黃醬,平凡小食但又會令人食唔停口。另外,我地亦叫左水牛城雞翼,相當好味呀。酸辣甜既比例恰到好處,汁醬都能夠包晒成隻雞翼之餘又唔會令個皮淋晒,值得一贊。而黑松露意大利飯都帶住好香既野菌味,略嫌食落愈食愈膩。大蝦天使面反而有驚喜,食落濃濃既蝦味入晒落個天使面度而且無腥味,食面已經好似食緊隻蝦咁,所以一食落去好有驚喜。另外仲有主菜牛扒同魚,好滿足既一餐呀,同朋友一齊享受左個好好既夜晚,最後以movenpick雪糕作結,食到好飽,係同三五知己聚聚舊的好地方呀。

而黑松露意大利飯都帶住好香既野菌味,略嫌食落愈食愈膩。