2018-06-20
好耐冇同老公出尖沙咀找吃喇!行行下TheOne~見肚餓就響附近搵地方食野!結果搵到利寶閣~一出lift 門見到呢張poster好吸引r😋😋結果我叫左呢個原盅佛跳牆餐🤪🤪服務態度好好👍🏻👍🏻👍🏻一坐低已經有野食!呢碟雲耳好好味!辣辣地又吾太酸~結果俾我清左🤣🤣到主角出場了💃🏻💃🏻💃🏻嘩~果然係足唒料🧐🧐🧐🤨🤨🤨$188係勁抵食囉!大家真係要試下😍😍吾係遲d可能轉左餐牌就冇架喇!啲湯嘅味岩岩好,裡面有花膠,鮑魚,響螺,雞腳,魚翅⋯提提大家如果想試最好book定位,留定要呢個餐🧐🧐之後就上呢碗大大谷飼豚肉义燒飯😋😋义燒好淋而滿有肉汁👍🏻👍🏻👍🏻佢重有兩款醬你點黎伴飯食,其中一款係酒樓自家製豉油,好好味,一d都吾咸,重有陣陣薑味添!另一款就係典型嘅點义燒醬汁,不過我覺得可以吾點,因為本身义燒已經好夠味道!另外我地再加多様香辣爆蝦球!熱辣辣上碟,色,香,味有唒😃😃重越食啲辣越出,幾過癮😂😂喜歡食辣嘅朋友不容錯過😉俾埋d餐牌大家參考下☺️☺️行開附近,不妨上去試試😋😋
結果我叫左呢個原盅佛跳牆餐🤪🤪
到主角出場了💃🏻💃🏻💃🏻
嘩~果然係足唒料🧐🧐🧐🤨🤨🤨
之後就上呢碗大大谷飼豚肉义燒飯😋😋
另外我地再加多様香辣爆蝦球!
俾埋d餐牌大家參考下☺️☺️行開附近,不妨上去試試😋😋