2010-09-01 101 views
見到做緊特價$98龍蝦伊面,就去了試,可惜極之失望,點解?話說當我咃叫龍蝦伊面之時同時有兩碟龍蝦伊面一齊傳送,一碟眼隻已經好多龍蝦肉,另一碟就只有頭、尾同腳,當阿姐把頭同腳的那碟放在我們桌上,我們當然要求要第二碟啦!!!!點知傳菜阿姐沒有理我哋全台究合七個人把聲,一支箭將只有肉而無骨的龍蝦伊面放在我隔壁的枱上,當時我們跟一名中年的部長要求跟換,她說我哋無辦法控制龍蝦的大細,這個我當然明白,但細心一看我們的龍蝦伊面既然有"兩個頭兩條尾"無鉗同只得兩舊肉,女部長話龍蝦嚟至澳洲所以細D,我都去過澳洲但就無見個兩個頭兩條尾既加無肉嘅龍蝦羅,叫佢換又話唔得。之後再見到一個幾高加幾肥的男經理,將同一碟龍蝦伊面show 比佢看,我哋要求換第二碟,佢比我地的答案係"幫你取消佢我都無辦法"你做經理都無辦法,咁邊個有辦法,學劉德華話"今時今年咁嘅服務態度係唔得 ga"依佢地所講一碟面係一隻龍蝦,咁點解釋我哋果碟有兩個頭兩條尾"無鉗加只有兩舊肉,咁都叫一隻,唔通果隻係K胎,好明顯隔壁枱認人將我們果隻龍蝦嘅肉偷哂去佢果碟咁我們係極之無奈的情況下只好取消,見佢地重有另一個特價菜係蟹加蝦,咁我哋只好改另一個,點之
見到做緊特價$98龍蝦伊面,就去了試,可惜極之失望,點解?

咁我們係極之無奈的情況下只好取消,見佢地重有另一個特價菜係蟹加蝦,咁我哋只好改另一個,點之又話賣哂‧‧

咁我哋叫另一位高高瘦瘦好多巢斑的女經理幫我哋再落單叫龍蝦伊面,我哋將之前嘅忙情況告知,點知佢話控制唔到,叫我們唔好再叫龍蝦伊面,所謂經理佢嘅服務態度都可以咁,咁我哋又可以點!我問如果我哋要投訴咁可以點,女經理話同佢講,咁即係無野好講啦!!!!!!完全未試過食一餐飯係可以食到咁受氣同無助

咁我只好上openrice將我咁氣頂的一餐飯同大家分享,如果你想食到一肚氣,你就試吓啦!不過我以後都唔會去ga la !!!!!!!! >.<
2010-08-27