2022-12-29 45 views
今日星期五同朋友去happy friday 嚟到位於佐敦嘅呢一間cafe 入到去見到裝修好有格調 左邊係一張張嘅卡位 右邊係吧檯玻璃架上面有好多唔同款式嘅酒樽😄😄😄 呢度坐得好舒服 啱曬同朋友一齊傾計 兩個人叫咗兩碟意粉再加個小食 都係300蚊到😚😚😚
黑松露牛肝菌汁雜菌蝴蝶粉 $88.0 一上枱就覺得佢嘅擺盤好靚 黑松露嘅香氣好濃郁 加上牛肝菌帶有獨特的香濃味道 兩者好夾 牛肝菌有豐富營養價值還可以抗氧化 蝴蝶粉咬落煙韌😋😋😋 明太子日本刺身帶子長通粉 $108.0  明太子香醇的鹹香幾惹味 醬汁好creamy 而且刺身帶子非常新鮮 配埋長通粉剛剛好 吸收咗啲汁之後好好食😁😁😁 芝麻薄炸雞翼 $58.0 雞翼一上枱嘅時候熱辣辣 炸得好香脆 肉嫩多汁😍😍😍
除咗意粉同小食之外仲有蛋糕同嘢飲都好吸引 決定下次再同朋友嚟試!