2017-07-27
好多酒店既自助餐都有食過,不過有水準既真係無乜幾間,呢度款式唔可以話好多,但係食物質素同味道真係要讚,而且服務都唔錯,不論係侍應同廚師都有禮貌有笑容!雖然比起其他自助餐貴小小,但係物有所值,今餐好滿足!比較有果味既白酒:女侍應介紹,值得一讚個女侍應,推介得好,又有禮貌又好笑容,可惜無留意到佢個名,但係感謝你既尊業!凱撒沙律:呢度既沙律係有師傅即整,都唔洗等好耐就整好比你左上:即炸天婦羅配抹茶鹽(可選:蝦,露荀,茄子,南瓜,蕃薯)右上:蒜蓉燒帶子,本身好似仲有個芒果醬,但係我無要到,咁樣都已經夠好食冷盤海鮮:花蟹:屋企人食,我無食,都ok,小有自助餐有花蟹,驚喜!蜆:唔會有沙,淡淡地蝦:好乾淨,新鮮,蝦頭有膏,蝦肉唔會"霉霉林林"好難忘記呢度既凍蝦,10分龍蝦:不能食太多隻,因為都幾飽好多都有蝦膏上:水蜜桃鵝肝:又一驚喜,鵝肝唔會太羶,配埋個水蜜桃醬汁,好食到唔識形容,總之一定要試中:牛肉:我叫左師傅切薄啲,又嫩又有肉味,食左幾塊下:燒蝦:一般般
凱撒沙律:呢度既沙律係有師傅即整,都唔洗等好耐就整好比你
冷盤海鮮:
花蟹:屋企人食,我無食,都ok,小有自助餐有花蟹,驚喜!
蜆:唔會有沙,淡淡地
龍蝦:不能食太多隻,因為都幾飽好多都有蝦膏
中:牛肉:我叫左師傅切薄啲,又嫩又有肉味,食左幾塊
下:燒蝦:一般般