今年生日決定嚟呢度試吓其實一路都想試,只不過係地點有少少遠嚟尖沙咀市中心我哋食第一輪,6:00pm 當然要叫啲小食送酒啦叫咗雞軟骨,炸魷魚圈/ 汁燒魔鬼魚裙邊/同埋味醂魚乾 全部都夠熱 送酒一流首先叫咗令和生蠔 夠新鮮,但係晚市第一輪我哋六個人佢同我哋講得返五隻跟住留咗條北海道嘅象拔蚌,同埋兩條時令秋刀魚刺身象拔蚌同秋刀魚一樣海鮮呢度真係好新鮮好鮮味秋刀魚夠肥美 good ! 之後食咗兩客極上刺身包括加拿大海膽 /Toro /深海池魚/鮑魚/蝦刺身/油甘魚不過加拿大刺身可能唔係season 呢個好似唔係太好味A4 和牛刺身一流厚度,同埋肉質都非常好味最重要係上枱嘅時候溫度啱啱好,唔會太冰太硬火焰左口魚邊壽司 ok 但係價錢略貴壽司叫咗極尚同埋特選壽司- ok 新鮮 到咗我最期待嘅浜燒 海鮮都係一概非常新鮮燒蟹蓋都非常好味好濃郁,但係我想話如果有啲餅乾或者麵包會更加好,因為齋食真係有啲鹹有專人服務非常好 我自己都驚燒到燶晒酒都叫咗好多成晚真係不醉無歸開開心心食咗四個鐘Overall 一間唔錯,有傾有講嘅居酒屋氣氛都好好唯一就係覺得唔夠多選擇喺魚類方面/刺身方面性價比適中
今年生日決定嚟呢度試吓
其實一路都想試,
只不過係地點有少少遠嚟尖沙咀市中心

我哋食第一輪,6:00pm

當然要叫啲小食送酒啦

首先叫咗令和生蠔 夠新鮮,
但係晚市第一輪我哋六個人佢同我哋講得返五隻

跟住留咗條北海道嘅象拔蚌,
同埋兩條時令秋刀魚刺身
象拔蚌同秋刀魚一樣海鮮呢度真係好新鮮好鮮味
秋刀魚夠肥美 good !

之後食咗兩客極上刺身
包括加拿大海膽 /Toro /深海池魚/鮑魚/
刺身/油甘魚
不過加拿大刺身可能唔係season
呢個好似唔係太好味

A4 和牛刺身一流
厚度,同埋肉質都非常好味
最重要係上枱嘅時候溫度啱啱好,唔會太冰太硬

火焰左口魚邊壽司 ok 但係價錢略貴
壽司叫咗極尚同埋特選壽司- ok 新鮮

到咗我最期待嘅浜燒
海鮮都係一概非常新鮮
有專人服務非常好 我自己都驚燒到燶晒

酒都叫咗好多成晚真係不醉無歸
開開心心食咗四個鐘

Overall 一間唔錯,有傾有講嘅居酒屋氣氛都好好
唯一就係覺得唔夠多選擇喺魚類方面/刺身方面
性價比適中