2019-02-12 765 views
京華酒樓係太子區都開左好耐了,佢既食物水準一直都保持到,一家人去食飯,都好鐘意去。紅燒乳鴿——佢既乳鴿每次去都會點,日頭飲茶都會點,燒得乾身又入味,必食!加拿大肉蟹——哩個同片皮鴨係孖寶套餐來。完整一只蟹,正常水平發揮。京式片皮鴨——其實哩道菜我就一般既,口味問題,屋企人就好鐘意。魚香茄子煲——咸香味啱好,飯都食多碗,不過都比較油,但魚香茄子唔油又唔好食哦(矛盾中)燒汁脆魚塊——其實ok,不過食到比較後先出,已經無飯配,覺得咸左D上湯浸豆苗——都ok,油左少少整體菜式係好有鍋氣,一家人坐埋食飯,始終食中菜係比較開心^^

上湯浸豆苗——都ok,油左少少

2019-02-07
  • 紅燒乳鴿,