2019-07-18 129 views
尋晚同朋友來食飯,朋友之前食過,覺得可以帶我去食,點知到最後,朋友話,比起之前,食物質素差左好多尋晚好多人都人叫2人餐,但我地反而散叫。叫左一款黑松露pizza,一客和牛,一碟徳國腸,同沙律。首先講下沙律先,醬汁偏咸,我無諗到沙律都可以甘唔健康既😂😂然後上pizza,我發現係好食既,不過黑松露味反而唔太出眾,如果可以重味d就更完美啦!值得一食既!之後上和牛配三文魚籽,呢款,我覺得好失望,因為燒汁超咸,原本配菜脆肉瓜係好甜既,但點知一入口就好咸,牛肉就非常的熟,熟到無d牙力都非常難咬既程度我自問對食牛無乜要求,但真心唔推薦。另外d三文魚籽,我見唔到有,因為已經俾醬汁掩蓋左。。。。。後來上左徳國腸,都唔錯,值得推!不過食到最後,我地係食唔哂。因為俾pizza霸住個肚嚕,其實d薯條炸得好食呀😂到最後,上埋最後送既個朱古力甜品!女孩子有個甜品肚,食落又好食,結果食哂!飲品方面,我就叫左烤布蕾波波茶,朋友叫左黑松露可可。波波茶d珍珠好硬,好難咬,感覺係無煮熟既感覺囉。朋友杯可可,都係無乜味,有d難飲,所以到最後成杯都無點掂過😑整體而言,唔會再食返呢間。

尋晚好多人都人叫2人餐,但我地反而散叫。
叫左一款黑松露pizza,一客和牛,一碟徳國腸,同沙律。

首先講下沙律先,醬汁偏咸,我無諗到沙律都可以甘唔健康既😂😂

整體而言,唔會再食返呢間。
2019-07-17
$200 (Dinner)