2024-01-17
{酸菜魚大餐 - $484}有時睇住有啲區嘅變化,真係好似有生命咁,我諗短短幾十年人生之中,丹麥餅店呢條小街真係易手左幾十間小店,每一間小店都努力咁生存同成長,「漁稼」又係呢條街閃出的一點光輝!今日入到店入面第一樣感受就係佢地態度真係好好,真心有被歡迎嘅感覺!所以叫到成枱都係嘢!先嚟齊啲小食同飲品,微辣涼拌萵荀絲,燒韭菜,雞軟骨串,芫茜腐皮卷!每一樣都係用心即叫即煮即製作,味道都相當出色!黎到重頭戲我地嘅酸菜魚!老闆娘提到佢地全部係使用黑魚無味精咁淆製出黎,魚片都係用上新鮮嘅黑魚,魚片好滑滑!我地第一次食叫左小辣,因為真係無味精,真係連湯飲埋都唔會有好滯嘅感覺!食完又係飽飽離開,我地真心欣賞呢個小店真係用心製作,店員友善令你有回家嘅感覺,大家都值得一試!美味程度:😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #漁稼 (銅鑼灣)銅鑼灣加路連山道11號地舖
美味程度:😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍
📍 #漁稼 (銅鑼灣)
銅鑼灣加路連山道11號地舖