2024-07-19 1386 views
今日屋企人生日 佢鍾意食生蠔 所以我哋揀咗一間有生蠔食嘅西餐廳慶祝 現場仲有live singer唱住英文歌 非常有氣氛睇餐廳名都知呢度其中一個主打會喺生蠔 最平嘅美國Pacific Rock試一試 而家只係半價 每隻只需要18蚊 叫一打仲有一枝紅酒或者白酒送 非常抵食 生蠔比想像中厚肉 而且新鮮鮮甜帶淡淡海水味 呢個價位可以話真係性價比十足 下次可以試下外賣返屋企慢慢嘆蒜片鮮蜆意粉 呢個屬於濕炒嘅意粉 個汁有淡淡蒜蓉味 蜆肉份量都算多 意粉亦有咬口 西班牙黑毛豬鞍扒 呢個味道都幾高汁 黑毛豬肉質爽彈唔會硬班班 而且又肉汁 加埋面頭酸酸甜甜嘅芥末汁 味道非常夾 伴碟仲有炸薯條添