2018-03-23 527 views
小店,are u labler 係呢個餐廳名,亦都對現代人係一個好好嘅問題。 大家都好易因為人嘅讀書成績,收入,行為而定論好唔好 / 覺得佢會點。。。但其實你又幾了解對方。 眼見社會對後生仔唔同標籤,店主肯請大學覺得一事無成,讀唔到書,少數族裔嘅人做店員 (請唔請到我就唔知),呢兩個concept好好~ 生日果日決定要送自己一個good morning, 要黎呢度歎早餐。坦白講,因為佢地concept 而被吸引黎食。揀左有egg benedict 嘅早餐,好refresh, 有少少沙律,一大塊蕃茄,個包仲可以吸蛋汁食,好好味,好豐富,好飽。加多杯唔太多奶嘅flat white 更美滿。好似食左60-70蚊,出去食all day breakfast / 類似嘅早餐都差不多。可能我太早去到,得我一個食客。從言談中估計兩位店員半工讀緊,加油 💪💪

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast