我地7點未夠就去到西貢市中心,由於太大雨啦,我地就係車箱入面等雨細d先起行去食車仔麵,我地2個都好心急,因為【松記】收8點架,我地已經特登早d入黎就係想試下【松記】d車仔麵,點知落大雨阻礙我地既進度。可能距離佢地打烊既時間仲有幾個字,我地叫咩冇咩,百無囉!(車仔麵最基本要有既配料係無既,好失望!)豬紅→無豬皮→無同埋佢地唔係樣樣餸都有囉,一係叫佢地既招牌麵再另叫餸去配搭,完全失去哂車仔麵既自選餸料既特色。評語唔多講啦,只係覺得唔駛山長水遠特登入到西貢食車仔麵,老實講求其搵間都好過【松記】。我:招牌金錢肚麵 $19 +(另加)蘿蔔 $4 + 魚旦 $4親愛的:招牌豬大腸麵 $19 +(另加)魷魚 $6 + 魚旦 $4飲品跟餐另加9蚊,我地2個都係飲香艼珍珠奶茶。埋單74蚊,價錢都唔平,呢個價錢【車品品】好食好多囉!
豬紅→無
豬皮→無
飲品跟餐另加9蚊,我地2個都係飲香艼珍珠奶茶。
埋單74蚊,價錢都唔平,呢個價錢【車品品】好食好多囉!
招牌金錢肚麵 $19 +(另加)蘿蔔 $4 + 魚旦 $4
招牌豬大腸麵 $19 +(另加)魷魚 $6 + 魚旦 $4
飲品跟餐另加9蚊,香艼珍珠奶茶。
完全唔係港式車仔麵任人配搭。
2010-08-05
完全唔係港式車仔麵任人配搭。