2020-03-24
呢排要幫襯,梗係要幫襯吓自己友先啦,呢間喺旺角既韓燒餐廳,預早一日啲bk都係bk到1830😝不過又啱哂我地呢啲六點收工既打工仔,如果要食 peak hour可能要再早啲預約吶😚一坐低就已經有洗手液供應,清潔好可以除口罩揀野食了,呢次慶祝開心野,所以嗌得爽手啲,散嗌為主🤑肉主要都係🐷🐮為主,五花腩就韓燒必點啦,夠哂厚身,肥瘦層層分明,店員又會幫我地燒同剪細佢,方便夾埋生菜一齊食,又有食肉滿足,又有生菜減少啲罪惡感,真係食多多都唔怕😝黑毛豬西冷有兩大塊,真係大件夾抵食牛就叫咗兩款a4和牛,兩款都不負所托,油花豐富,一咬落juicy度呢,啲汁油香充滿哂個口度,好滿足☺️☺️真係令人難忘,加埋生菜食亦可除咗肉之外,見到呢有promote 有牛油蒜蓉帶子燒,一聽都feel到正,可以成隻連殼擺上去燒,咁就食到佢嘅原汁原味了🥳🥳之外我哋仲有帶咗個韓式海鮮湯,裏面好足料,個湯有辣辣地而帶啲海鮮味入面,辣得過癮😚啲食物嚟得快,味道唔錯,服務非常好,執走啲碟都好自動波,呢個真係值得一讚👍🏻👍🏻