2023-04-11 125 views
紅磡新開左間炸物專門店,宵夜或晚餐加餸都係一個好好嘅選擇😍✨招牌炸三寶 - 有釀青椒、釀茄子同炸雲吞各兩隻,同其他地方嘅唔同,呢度嘅魚肉好有厚度,食落好彈牙,而且即叫即炸,新鮮熱辣食冇得輸🤤✨自家配製足料粉仔 - 好少地方見到有粉仔賣,而且佢好足料,好多蝦米同菇,再加埋佢嘅秘製辣醬,可以話係十分之夾同惹味,連我唔太食辣嘅都覺得正!✨椒鹽四季豆 - 本身我自己幾鍾意食四季豆,仲要配埋椒鹽同蒜蓉,簡直係大愛😻會食唔停~✨外脆內軟炸燒賣 - 極度吸睛的大大粒炸燒賣,裡面有魚肉香,真係外脆內軟,而且一d都唔會太多粉👍 沾埋辣醬食咸香味又出又滋味😸✨椒鹽粟米 - 比想像中易咬,整得好入口,粟米亦夠清甜🌽✨蒜蓉布包豆腐 - 裡面超滑,蒜蓉好香口,送飯實好正!✨招牌雞軟骨 - 估唔到幾juicy! 鍾意雞軟骨同有咬口嘅人一定會好like😍
紅磡新開左間炸物專門店,宵夜或晚餐加餸都係一個好好嘅選擇😍

椒鹽四季豆

外脆內軟炸燒賣

✨椒鹽粟米 - 比想像中易咬,整得好入口,粟米亦夠清甜🌽

✨蒜蓉布包豆腐 - 裡面超滑,蒜蓉好香口,送飯實好正!
蒜蓉布包豆腐

招牌雞軟骨