2016-06-20 777 views
約了好友食飯,不想排隊而又搜尋到這餐廳評價不錯,又俾我book到位!😁餐廳環境優靜,座位闊落,談心是不錯的好地方!我和朋友order了二人set dinner,有兩道前菜、兩道主菜和一份甜品拼盤。鮮果酥盒拼鳳尾蝦野菜沙律酥盒有切粒鮮果,而其實香芒汁先係精髓!健康又好食!下次整沙律可試下😋芝士/黑松露焗蠔夠大隻,上菜已聞到好香!尤其是黑松露,第一次食!很夾的組合又夠juicy!廚師餐湯餐湯是西式忌廉湯,味道有些淡,反而對menu裡黑松露湯更有興趣!鵝肝野菌意大利飯我本身好鍾意食意大利飯,最緊要夠creamy又不會令人好滯!咁先可以嘆到成碟😋豬鞍扒配蒜蓉牛油焗扇貝豬扒看似簡單,其實口感要做到夠嫩滑並不容易,配上帶子一流!甜品拼盤上甜品時很surprise,整得太靚了吧!好少套餐包咁多件甜品的!!最欣賞芝士蛋糕!不太甜又好食!為這一餐劃上了一個完美的句號!
餐廳環境優靜,座位闊落,談心是不錯的好地方!

廚師餐湯

豬鞍扒配蒜蓉牛油焗扇貝
豬扒看似簡單,其實口感要做到夠嫩滑並不容易,配上帶子一流!

甜品拼盤
2016-06-07
$300 (Dinner)
  • 黑松露焗蠔